Quatre-Mains Masterpieces

door Laura Balicov en Stanislav Jar

op zondag 3 november

CONCERT IS UITVERKOCHT!

Laura Balicov is een klassiek pianiste. Zij studeerde in de Republiek Moldavië 10 jaar bij Larisa Jar en zet haar studie als master student nu voort bij het Koninklijk Haags Conservatorium bij David Kuyken. Laura nam deel aan competities in Moldavië, Roemenië, Polen en andere landen en won diverse prijzen. Zij trad op in vele beroemde concertzalen, waaronder de Philharmonie van St. Petersburg (Rusland), Organ Hall van Chisinau (Moldavië), Brasov Philharmonie (Roemenië), en Chopin’s Museum (Polen).
Tijdens haar studie heeft Laura in Nederland verschillende concerten gegeven en opgetreden met Moldavische en Roemeense orkesten. Zij heeft daarbij uitgevoerd: Chopin’s 2e concert, Ravel’s concert in G en Mozart’s concert in B groot. 
  Stanislav Jar is geboren in Moldavië in 1984. Hij nam deel aan diverse internationale competities en zette zijn studie voort in Amerika. Daar gaf hij diverse recitals en concerten, waaronder de pianoconcerten van Rachmaninoff en Prokofief's pianoconcert nr. 3. Na zijn studie gaf hij concerten in Frankrijk en Moldavië. Sinds 2010 is hij permanent gast-pianist bij het internationale piano festival "Les Nuits Pianistique". Hij trad daar op met diverse Franse solisten in werken voor 2 of meer piano's.

Programma

Schubert - Fantasia f-minor op.103
Debussy - Petite suite pour Piano at 4 hands

Pauze

Brahms - Hungarian Dances 

Toegang
Inloop van 14:30-15:00
Concert van 15:00-17:00 onderbroken door een pauze 
Nazit van 17:00 tot 18:00 met een glas wijn.

Kaartjes kunt u reserveren door een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het aantal kaartjes en "Concert Laura-Stanislav".
Uw reservering is definitief na betaling van € 15 per kaartje op NL12 INGB 0004329108 tnv R. Scheltens. Voor personen van 18 jaar en jonger is de toegang € 7,50.
Bij de toegangsprijs zijn alle consumpties inbegrepen.