Jazzconcert op zondag 14 april 2019

door Vivienne ChuLiao

Vivienne ChuLiao is afgestudeerd aan het Haags Conservatorium als jazz-pianiste. Daarnaast speelt zij klassiek piano, componeert, arrangeert en is zij zangeres. Als pianiste en repetitor is Vivienne verbonden aan het Toonkunstkoor Leiden en Wassenaar Vocaliter.

Op zondagmiddag 14 april trad "Two of Us" op, een jazz project ontstaan uit de samenwerking van Vivienne met de Napolitaanse saxofonist en bas-klarinetist Claudio Jr De Rosa. Aan dit concert werkte Alessio Bruno mee als contrabassist.

Nadere informatie over het programma volgt.

Tijden
Inloop van 14:30-15:00
Concert van 15:00-17:00 onderbroken door een pauze 
Nazit van 17:00 tot 18:00 met een glas wijn.

Toegang
Kaartjes kunt u reserveren door een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het aantal kaartjes en "Concert Vivienne".
Uw reservering is definitief na betaling van € 15 per kaartje op NL12 INGB 0004329108 tnv H C Scheltens.
Bij de toegangsprijs zijn alle consumpties inbegrepen.

 

Vivienne bracht op 5 december 2017 een CD uit met eigen composities en arrangementen met als titel "It's Time". In een recensie schreef Tom Beetz in het on-line-tijdschrift JazzFlits:

Haar spel is volwassen en robuust, met het grootste gemak speelt ze met stemmingen als romantisch en heftig die op een logische en natuurlijke manier in elkaar overgaan. Haar toucher is glashelder en krachtig, haar swing onnadrukkelijk, soepel en weldadig. Hetzelfde geldt voor haar composities. Die zijn van een meezingkwaliteit en door de inbedding in de jazztraditie lijkt het alsof je de nummers al kent.

Meer informatie over Vivienne en haar muziek is te vinden op haar website en Facebook-pagina.

 

Beelden van het optreden in Ampijoloe op 22 april 2018