Jazzconcert "Spring is Here"
zondag 14 april 2019 door “Two of Us“

 

De lente brengt gevoelens van warmte en liefde en is voor veel musici een inspiratiebron. "Spring is Here" is dan ook het thema voor dit jazz-concert, dat gebaseerd is op liederen uit het "American Songbook": liederen voor theater en film uit de jaren 1920-1950 die de tand des tijds doorstaan hebben.

 

"Two of Us" zal dit concert uitvoeren: Vivienne ChuLiao (zang en piano) en Claudio Jr De Rosa (saxofoon). Daarnaast zal Luciano Poli meewerken als contrabassist.

Vivienne ChuLiao is afgestudeerd aan het Haags Conservatorium als jazz-pianiste. Daarnaast speelt zij klassiek piano, componeert, arrangeert en is zij zangeres. Als pianiste en repetitor is Vivienne verbonden aan het Toonkunstkoor Leiden en Wassenaar Vocaliter.
Meer informatie over Vivienne en haar muziek is te vinden op haar website en Facebook-pagina
  Claudio Jr De Rosa is afgestudeerd aan het Haags Conservatorium.Sinds 2007 heeft hij opgetreden op diverse internationale podia in Italië, Frankrijk, Engeland, Nederland (North Sea Jazz Festival), Taiwan, Spanje, Polen en Canada.
Meer informatie over Claudio en zijn muziek is te vinden op zijn website en Facebook-pagina

Programma
Inloop van 14:30-15:00
Concert van 15:00-17:00 onderbroken door een pauze 
Nazit van 17:00 tot 18:00 met een glas wijn.

  Toegang
Kaartjes kunt u reserveren door een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het aantal kaartjes en "Spring is Here".
Uw reservering is definitief na betaling van € 15 per kaartje op NL12 INGB 0004329108 tnv H C Scheltens.
Bij de toegangsprijs zijn alle consumpties inbegrepen.