Pianorecital op zondag 30 september door

Gulmira Issabekova

 

 

Gulmira Issabekova is geboren in Astana, Kazachstan waar ze ook haar muziekonderwijs is begonnen ais 5 jarige op de Music Academy Astana. Na drie jaar ging ze naar de vooropleiding van het conservatorium ‘P.I. Tschaikovsky' in Moskou. Al na 1 jaar won ze een beurs en werd toegelaten tot het conservatorium. Daar is Gulmira in 2014 afgestudeerd in solo piano met de beste resultaten. Intussen had zij optredens in The Bolshoi Hall, Small Philarmonic Hall en Rachmaninov Hall.

Guimira heeft concerten gespeeld in veie steden binnen Rusland en Kazachstan : Astana, Karaganda, Almatype, Sint-Petersburg, Novosibirsk, Cheboksary. Ook is de jonge pianiste vele malen uitgenodigd om op diverse festivals te spelen: Canetti festival Versal, Canetti festival in Turkije, Festival of Chamber music in Sint-Petersburg, etc. Daarnaast heeft zij veie internationale en nationale prijzen gewonnen tijdens concoursen.

Gulmira heeft deelgenomen aan masterclasses in Frankrijk, Turkije, Italië en Zweden. In 2014 heeft ze een masterclass gevolgd bij Naum Grubert en werd uitgenodigd voor haar vervolgstudie in Den Haag – Koninklijk Conservatorium als Master Student. Daar is zij op 12 juni 2018 afgestudeerd.

Programma

Inloop van 14:30-15:00

Recital Gulmira

L. van Beethoven, 32 variations is c minor
J. Brahms, 3 intermezzi opus 117
F. Chopin, Ballade nr 1, opus 23

Pauze

R. Schumann, Papilions opus 2
F. Liszt, Hungarian Raphsody 12 in cis minor

Nazit van 17:00 tot 18:00 met een glas wijn

 

Kaartjes kunt u reserveren door een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het aantal kaartjes en "Concert Gulmira".

Uw reservering is definitief na betaling van € 15 per kaartje op NL12 INGB 0004329108 tnv H C Scheltens-van Schie.

Bij de toegangsprijs zijn alle consumpties inbegrepen.