Concert Tango a Tres

op zaterdagmiddag 12 oktober

   
Het trio, bestaande uit Tamara Krzelj op cello, Ilse Hoeve op fluit en altfluit en Peter van Oosten op piano en bandoneon brengt met Tango a Tres een programma rond composities van Piazzolla. Het wordt een muzikale reis in afwisselend opzwepende, energieke en melancholische sfeer met bestaande composities en eigen arrangementen. Behalve Piazzolla staan ook Gismonti, J. Gade en Galliano op het programma.

Tamara Krzelj, afkomstig uit Kroatië, speelt al cello vanaf haar zevende. Zij voltooide haar muziekstudies in Slovenië, aan de Muziek Academie van Ljubljana, in de klas van professor Miloš Mlejnik en volgde lessen en masterclasses van professor Valter Dešpalj.
Zij ontving diverse prijzen en speelde op verschillende podia zowel solo als in verschillende orkesten in haar geboorte land en in Nederland. Ze tourde met haar trio door de Verenigde Staten en Frankrijk.
Tegenwoordig speelt Tamara solo concerten en in samenwerking met andere musici en is ze toegewijd aan haar werk als cello-pedagoog.

Ilse Hoeve studeerde dwarsfluit aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Koos Verheul. Meerdere keren heeft Ilse prijzen gewonnen bij nationale en internationale wedstrijden. Zo behaalde ze in 1995 de eerste prijs als soliste op het Nationale Fluitconcours. Ilse treedt regelmatig op met diverse duo’s, ensembles en orkesten. Tijdens tournees met orkest soleerde ze o.a. in Oxford en Parijs.

 

Peter van Oosten volgde een opleiding tot muziekdocent aan het Conservatorium in Den Haag met piano als hoofdinstrument bij Albert Brussee en vervolgde zijn piano studie bij Sumiko Nagaoka in Utrecht. Peter ontplooide een breed scala aan muzikale activiteiten waarbij onderwijs en begeleiden de hoofdmoot vormen. Vanaf zijn veertiende begeleidt hij koren en solisten en speelt hij in kamermuziekensembles.

Sinds 2016 vormen Ilse Hoeve en Peter van Oosten het duo Bello Classico waarmee zij het vaak virtuoze repertoire voor fluit en piano exploreren. Zij werken regelmatig samen met andere musici en vocale ensembles in Nederland en Frankrijk. Onlangs traden zij op met het kamerkoor Con Passione uit Oude Wetering en met Art Vocals uit Zoeterwoude.

Toegang
Inloop van 14:30-15:00
Concert van 15:00-17:00 onderbroken door een pauze 
Nazit van 17:00 tot 18:00 met een glas wijn.

Kaartjes kunt u reserveren door een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het aantal kaartjes en "Concert Tango a Tres".
Uw reservering is definitief na betaling van € 15 per kaartje op NL12 INGB 0004329108 tnv R. Scheltens. Voor personen van 18 jaar en jonger is de toegang € 7,50.
Bij de toegangsprijs zijn alle consumpties inbegrepen.