Cello- en pianorecital op zondag 26 mei 2019
door Alona Kliuchka en Gulmira Issabekova

Gulmira Issabekova is geboren in Astana, Kazachstan waar ze ook haar muziekonderwijs is begonnen ais 5 jarige op de Music Academy Astana. Na drie jaar ging ze naar de vooropleiding van het Tchaikovsky Conservatoriumin Moskou.

Gulmira heeft concerten gespeeld in vele steden binnen Rusland, Kazachstan en Turkije. Daarnaast heeft zij veie internationale en nationale prijzen gewonnen tijdens concoursen. In 2014 heeft ze een masterclass gevolgd bij Naum Grubert en werd uitgenodigd voor haar vervolgstudie in Den Haag – Koninklijk Conservatorium als Master Student. Daar is zij op 12 juni 2018 afgestudeerd.

 

Alona Kliuchka is geboren in de Oekraine en studeerde in Moskou aan het Tchaikovsky Conservatorium. Zij volgt nu haar master-studie aan het Haags Conservatorium.

Alona trad op in Moskoyu en daarnaast in diverse Europese landen, waaronder Polen, Spanje, Slovakije en Nederland. Zij  werkt geregeld samen met het World Orchestra . In 2018 trad zij op de Uitmarkt in Amsterdam op met het ZHOK-ensemble en het het KCO-orkest in de Groenmarkt Kerk te Den Haag.

 

Programma

1. Chopin, Nocturne Es dur voor piano solo
2. Elgar, Concert voor cello in e minor, deel 1 en 2 in een bewerking voor cello en piano
3. Liszt, Hungarian rhapsodie 12 voor piano solo

Pauze
4. Glass, Poems and songs voor cello solo, nr 4 en 5
5. Grieg, Sonate voor cello en piano in a minor, deel 1 en 2
6. Martinu, Variations op een thema van Rossini voor cello en piano.

 

Toegang

Inloop van 14:30-15:00
Concert van 15:00-17:00 onderbroken door een pauze 
Nazit van 17:00 tot 18:00 met een glas wijn.

Kaartjes kunt u reserveren door een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het aantal kaartjes en "Gulmira-Alona".
Uw reservering is definitief na betaling van € 15 per kaartje op NL12 INGB 0004329108 tnv R. Scheltens.
Bij de toegangsprijs zijn alle consumpties inbegrepen.