Pianorecital Vivianne Cheng

op zondagmiddag 30 juni

 

Vivianne Cheng is een van de jongste Steinway Artists van de wereld en trad al vele malen op in Europa en de Verenigde Staten.

 

Ze speelde in Carnegie Hall, Steinway Hall, Symphony Hall, Musikverein, Lincoln Center, Kimmel Center for the Performing Arts, Festival Ljubljana, La Cité Internationale des Arts, International Keyboard Institute and Festival, en Verbier Festival Academy
Vivianne won een indrukwekkende reeks internationale prijzen, o.a. op de Tureck International Bach Competition, de New York International Piano Competition, het Concurso Internacional de Piano CLaMo, de Bartók-Kabalevsky-Prokofiev International Piano Competition, de Wideman International Piano Competition, en het Concours International de Piano de Lagny.
Aan het Conservatorium van Amsterdam studeerde zij bij Naum Grubert, aan de Universität Mozarteum Salzburg bij Andreas Groethuysen en Pavel Gililov en aan het Curtis Institute of Music bij Gary Graffman en Leon Fleisher. Voordien studeerde zij aan Juilliard waar zij op vijftienjarige leeftijd werd aangenomen in het University Programme.

Zie voor meer informatie over Vivianne haar website.

Programma

Bach-Siloti Prelude in B minor  

Chopin 24 Preludes, Op. 28

- pause -

Rachmaninoff Variations on a Theme of Corelli, Op. 42

Tchaikovsky Théme original et variations, Op. 19

 

Toegang
Inloop van 14:30-15:00
Concert van 15:00-17:00 onderbroken door een pauze 
Nazit van 17:00 tot 18:00 met een glas wijn.

Kaartjes kunt u reserveren door een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het aantal kaartjes en "Concert Vivianne Cheng".
Uw reservering is definitief na betaling van € 15 per kaartje op NL12 INGB 0004329108 tnv R. Scheltens.
Bij de toegangsprijs zijn alle consumpties inbegrepen.