Jazzconcert op zondag 22 april 2018

door Vivienne ChuLiao

Vivienne ChuLiao is afgestudeerd aan het Haags Conservatorium als jazz-pianiste. Daarnaast speelt zij klassiek piano, componeert, arrangeert en is zij zangeres. Als pianiste en repetitor is Vivienne verbonden aan het Toonkunstkoor Leiden en Wassenaar Vocaliter.

Op zondagmiddag 22 april treedt "Two of Us", een jazz project ontstaan uit de samenwerking van Vivienne met de Napolitaanse saxofonist en bas-klarinetist Claudio Jr De Rosa. Aan dit concert zal de Matheus Nicolaiewsky meewerken als contrabassist.

Het programma zal bestaan uit originele composities van Vivienne en Claudio uit hun debuut-albums en uit diverse klassieke jazz-werken die speciaal voor deze gelegenheid zijn gearrangeerd. Zie voor meer informatie: Two-of-Us

 

Vivienne bracht op 5 december 2017 een CD uit met eigen composities en arrangementen met als titel "It's Time". In een recensie schreef Tom Beetz in het on-line-tijdschrift JazzFlits:

Haar spel is volwassen en robuust, met het grootste gemak speelt ze met stemmingen als romantisch en heftig die op een logische en natuurlijke manier in elkaar overgaan. Haar toucher is glashelder en krachtig, haar swing onnadrukkelijk, soepel en weldadig. Hetzelfde geldt voor haar composities. Die zijn van een meezingkwaliteit en door de inbedding in de jazztraditie lijkt het alsof je de nummers al kent.

Meer informatie over Vivienne en haar muziek is te vinden op haar website en Facebook-pagina.

Het programma van 22 april is als volgt:

14:30-15:00 Inloop

15:00-17:00 Concert, onderbroken door een pauze van 30 minuten met thee en koffie.

17:00-18:00 Gelegenheid tot napraten met een glas wijn.

 

U kunt plaatsen reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Reservering is definitief na betaling van € 15 op
NL17 INGB 0003641967 tnv R. Scheltens.